Επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον Πρωθυπουργό για την επιστολή Μπόργιανς

Ôï íÝï óýìâïëï ôçò ÍÄ ðïõ ðáñïõóßáóå ï ðñüåäñïò ôçò ÍÄ Áíôþíçò ÓáìáñÜò , ôçí ÐÝìðôç 21 Éáíïõáñßïõ 2011, óôï íÝï êôßñéï ôïõ êüììáôïò óôçí Óõããñïý

Επίθεση στον Πρωθυπουργό, τον οποίο και κατηγορεί ότι ψεύδεται παραποιώντας την επιστολή Μπόργιανς, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Σε σχετική ανακοίνωση απαντά σε προηγούμενη τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορούσε για κρυφτό τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοτνας τονίζοντας πως «τη σκυτάλη στο ψέμα και στην παραπλάνηση στο ζήτημα της “λίστας Μπόργιανς” ανέλαβε μετά τον κ. Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Η Ν.Δ. κάνει λόγο για έναν μοιραίο για την Ελλάδα πρωθυπουργό ο οποίος «γαντζώνεται με πανικό σε μια παραποιημένη από τον ίδιο επιστολή, ανίκανος να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της χώρας».

Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, αναφέρει το γραφείο Τύπου της Ν.Δ., ο κ. Μπόργιανς στην επιστολή του αναφέρει επί λέξη «εκείνη την περίοδο θέμα μας δεν ήταν η λίστα, την οποία παραδώσαμε τον περασμένο Νοέμβριο μέσω της Κεντρικής Φορολογικής Υπηρεσίας στην ελληνική κυβέρνηση. Αυτή η σύνδεση με Έλληνες δικαιούχους κατέστη εφικτή μόλις το 2015».

«Ας καταλάβουν επιτέλους ο μοιραίος κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ελληνικός λαός δεν τρώει πλέον σανό…» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ν.Δ..