Μεϊμαράκης: Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε για την Ελλάδα

Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε για την Ελλάδα, επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, μπροστά από τα παλιά γραφεία του κόμματος και παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

«Είμαστε σήμερα εδώ, στη Ρηγίλλης 18, από όπου ξεκίνησε την πορεία της η μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης. Όπως τόνισε, «αυτό το κτήριο έχει τη σφραγίδα όλων των μεγάλων στιγμών.» «Εδώ έχει γραφτεί η ιστορία της Ν.Δ.», πρόσθεσε.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στους παλαιότερους ηγέτες του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γέωργιο Ράλλη, Ευάγγελο Αβέρωφ, Μιλτιάδη Έβερτ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά. «Τιμούμε όλα τα στελέχη και τον απλο πολίτη», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «αυτό το παλιό έχει μία ιστορία για την οποία είναι περήφανο και κυβερνούσε με την ψήφο του ελληνικού λαού».

Aναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, τόνισε ότι δεν θέλει να πει το όνομά του, καθώς «σήμερα αξίζει μόνο η Νέα Δημοκρατία».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθύνθηκε σε όλους τους πολίτες, κάνοντας λόγο για σίγουρα βήματα και τονίζοντας ότι η Ν.Δ. εγγυάται το μέλλον. «Να μην πάει κανείς σε ψήφο διαμαρτυρίας, κόστισε επτά μήνες και 90 δισ. Πολλά δεν είναι για να διαμαρτυρόμαστε»;, διερωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης. «Είμαστε το καινούριο, είμαστε αυτό που έρχεται» υπογράμμισε και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν τη Ν.Δ. για να τερματιστεί «η μελαγχολία που έφερε η τελευταία κυβέρνηση».

«H Ν.Δ. είναι κομμάτι της ζωής μας, γιατί την αγαπήσαμε και προχωράμε μαζί της» ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος και, αναφερόμενος στα γραφεία της Ρηγίλλης, συμπλήρωσε ότι «εδώ δουλέψαμε με πυξίδα τις ιδεολογίες μας και τις ιδρυτικές μας αρχές».

Παράλληλα, στάθηκε στην ανάγκη συνεννόησης των κομμάτων μετά τις εκλογές, υπογραμμίζοντας: «Εμείς είμαστε αυτοί που ενώνουμε».