«Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα ήταν πάντα διαφανής» αναφέρει σε δήλωσή της η σύζυγος του Κυρ. Μητσοτάκη

Ôï íÝï óýìâïëï ôçò ÍÄ ðïõ ðáñïõóßáóå ï ðñüåäñïò ôçò ÍÄ Áíôþíçò ÓáìáñÜò , ôçí ÐÝìðôç 21 Éáíïõáñßïõ 2011, óôï íÝï êôßñéï ôïõ êüììáôïò óôçí Óõããñïý

«Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα ήταν πάντα διαφανής», αναφέρει σε δήλωσή της η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφκι, σημειώνοντας ότι ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε δουλειά από το ελληνικό Δημόσιο.

Όπως σημειώνει η κ. Γκραμπόφκι, ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που είχε ιδρύσει, χωρίς ωστόσο να είναι μέτοχος. Συμπληρώνει επίσης ότι «σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.»

«Όλα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν.

Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με το σύζυγό μου», τονίζει και κάνει λόγο για εμπλοκή της σε μία επίθεση

Που, όπως αναφέρει, ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει πολιτικά τον σύζυγό της.

«Σε κάθε περίπτωση έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου», καταλήγει η κ. Γκραμπόφσκι.

Νωρίτερα, είχε ξεσπάσει κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μετά από δημοσίευμα για το «πόθεν έσχες» του κ. Μητσοτάκη.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε απόλυτο συντονισμό με παρασυστήματα δημοσιογραφίας χυδαιολογεί ασύστολα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Γυρίζει την πολιτική ζωή του τόπου πολλά χρόνια πίσω. Όταν ο αυριανισμός χρησιμοποιούνταν για τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων», συμπληρώνει η Ν.Δ.

Η Συγγρού επισημαίνει ότι είναι γνωστό πως ο κ. Μητσοτάκης το χρονικό διάστημα 2006 – 2014 ήταν σε επίσημη διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα, ενώ προσθέτει πως εξ αυτού του λόγου δεν υπέβαλλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση «πόθεν έσχες».

«Και ενώ γνωρίζουν όλη την αλήθεια, συνεχίζουν να συκοφαντούν και να λασπολογούν. Ο άθλιος κατήφορός τους δεν έχει τέλος», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.