Κινητοποιήσεις και εκλογές ζητά η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Λαϊκές κινητοποιήσεις και εκλογές για να ακυρωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας, ζητά με ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με επίκεντρο την ψήφιση των νέων μέτρων και τις εξελίξεις με την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι πανηγυρίζει την ίδια ώρα που ξεπουλά τον δημόσιο πλούτο και προσδένει τη χώρα στο άρμα Μέρκελ, και δέχεται απανωτά χαστούκια από τους διεθνείς πολιτικούς της φίλους.

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι πανηγυρισμοί της θα πάψουν γρήγορα, καθώς η ίδια η σκληρή πραγματικότητα, η οργή, η αγωνιστική διάθεση και κινητοποίηση του λαού μας συντρίβει καθημερινά τα σχέδια της, και θα βάλει τέλος στην πολιτική κοινωνικού κανιβαλισμού, φαυλότητας, κυνισμού, αναξιοπρέπειας και ανευθυνότητας απέναντι στην κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό, με τους αγώνες του, να ακυρώσει τα σχέδια κυβέρνησης και τρόικας, να επιβάλλει τη μόνη ειρηνική και δημοκρατική λύση, εκλογές, και κυβέρνηση της Αριστεράς, και μια νέα πορεία της χώρας, μακριά από μνημόνια καταστροφικής ύφεσης και λιτότητας, με δημοκρατία, αξιοπρέπεια, παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη.