Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Αδ. Γεωργιάδης για το εάν θα αναλάβει θέση αντιπροέδρου στη ΝΔ

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Αδωνις Γεωργιάδης για το εάν θα αναλάβει θέση αντιπροέδρου στη ΝΔ.

Κληθείς να σχολιάσει τις σχετικές πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στο Mega: «Θα υπηρετήσω όποια θέση επιλέξει ο πρόεδρος», καθώς και ότι:

«Αυτό θα το μάθουμε όταν κι αν το ανακοινώσει ο πρόεδρος… Μέχρις ότου ανακοινώσει ο πρόεδρος τις αποφάσεις του εγώ δεν μπορώ να πω τίποτε γι’ αυτά».

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι αν οριστούν θέσεις αντιπροέδρων στη ΝΔ, σε αυτές θα τοποθετηθούν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε εξαιρετικές τις χθεσινές ανακοινώσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, του γραμματέα της ΚΟ, του εκπροσώπου Τύπου κλπ, κάνοντας επίσης λόγο για «εξαιρετική αρχή για την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Υπάρχουν νέοι άνθρωποι. Όλοι έχουν να επιδείξουν στον τομέα τους επιτυχίες και έργο. Είναι πολυσυλλεκτικό το σχήμα, από όλες τις πλευρές της ΝΔ. Από την πρώτη μέρα η ενότητα γίνεται στην πράξη και η πολυσυλλεκτικότητα του Κυριάκου στέλνεται ως μήνυμα εντός της ΝΔ και εκτός» τόνισε.

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε εκ νέου στον Λάκη Λαζόπουλο, βάλλοντας και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

«Με το πού εκλέγεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί προσωπικά με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Λάκης Λαζόπουλος, θυμίζω τον πήρε μαζί με τον πρόεδρο Ολάντ να φάνε έξω, ανεβάζει ένα τόσο χυδαίο και εμετικό λίβελο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη…. Αν αφήσουμε ανθρώπους τέτοιου τύπου να τους νομιμοποιεί ο πρωθυπουργός…

»Θέλω οι πολιτικές δυνάμεις να καταλάβουμε ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τέτοια πρόσωπα και να μην τα νομιμοποιούμε με τη στάση και τη συμπεριφορά μας, όπως έκανε ο κ.Τσίπρας» ανέφερε.