«Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Παπαστράτος

«Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα ανακηρύχθηκε – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – η Παπαστράτος, στο πλαίσιο των βραβείων του «Top Employer Institute».

Όπως αναφέρεται από τη διοργανώτρια αρχή, η Παπαστράτος διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθεί και αναπτύσσει τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά το περιβάλλον Ανθρώπινων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς και συνειδητές προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της.»

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» που μας απένειμε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο διεθνούς κύρους οργανισμός Top Employer Institute. Είναι μια διάκριση που αναγνωρίζει και επιβραβεύει το εργασιακό μας περιβάλλον. Στην Παπαστράτος, με 85 χρόνια ενεργούς δραστηριότητας, νοιαζόμαστε και εμπνέουμε τους εργαζομένους μας και όλοι μαζί χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για την εταιρία μας και για τον καθένα από εμάς. Παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδοχές, να εστιάζουμε στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, να αναγνωρίζουμε και να ανταμείβουμε την αριστεία, να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης.