Κυρ. Μητσοτάκης: Η 11η Ιανουαρίου θα είναι μια νέα ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία

Η 11η Ιανουαρίου θα είναι μια νέα ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τους 400.000 ψηφοφόρους που συμμετείχαν στη διαδικασία της Κυριακής να πάνε στις κάλπες του β’ γύρου για την εκλογή προέδρου της ΝΔ, στις 10 Ιανουαρίου.

Με τη δήλωση αυτή ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει τόσο τη δεύτερη θέση, όσο και την πρόθεσή του να πάει στον β’ γύρο ανεξαρτήτως του εύρους της διαφοράς από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μίλησε για «ρεύμα δημιουργικής ανανέωσης που στο β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στις 10 Ιανουαρίου» που θα είναι νικηφόρο, καθώς πρόκειται για άλλη εκλογή.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε όσους ψήφισαν την Κυριακή, είπε ότι έδωσαν οξυγόνο στην παράταξη και πρόσθεσε ότι στους παραδοσιακούς νεοδημοκράτες ενώθηκαν νέοι φίλοι του κόμματος, στους οποίους τώρα θα λογοδοτεί.

Ανέφερε ότι η ψήφος στις εσωκομματικές εκλογές έχει διπλό μήνυμα, αφενός να γίνει η Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, όπως και μια αξιόπιστη κυβερνητική λύση, αφετέρου στέλνει μήνυμα στην «ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι η κοινωνία δεν ανέχεται άλλα ψέμματα, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.