«Κόφτη» του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου τον Αντώνη Σαμαρά

«Κόφτη» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη «προκειμένου να κόψει κάθε διάθεση στήριξης διατάξεων του νομοσχεδίου από τη Ν.Δ.», χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Ας τα βρουν μεταξύ τους. Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα», συμπληρώνει το σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Παράλληλα, καλεί τον κ. Σαμαρά «να μιλάει δημοσίως συχνότερα, έτσι ώστε να θυμούνται οι πολίτες την περίοδο της διακυβέρνησής του, την καταστροφή του 25% του ΑΕΠ της χώρας, τις σχέσεις του με τη διαπλοκή, τις υπογραφές του σε λευκά χαρτιά των δανειστών, την ακροδεξιά του παρέα την οποία επέβαλε στη Ν.Δ.».

Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς, με αφορμή τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «επιβάλλει πολύ χειρότερα από αυτά που κατήγγελλε».

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας που σχολιάζει ότι «’κόφτης’ για τον κ. Τσίπρα είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που αντιτίθενται στην καταστροφική πολιτική του».

«Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδείνωσε δραματικά την κατάσταση της χώρας και των πολιτών. Γι’ αυτό, στρέφονται προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναζητώντας μια νέα θετική διέξοδο και προοπτική», συμπληρώνει η Συγγρού.