Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στο χείλος του γκρεμού

Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στο χείλος του γκρεμού προειδοποίησε μέσω ο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

“Την κυβέρνηση την εκδικείται ο εαυτός της, η πραγματικότητα η ίδια, και όσο περνάει ο χρόνος αυτό θα γίνεται πιο έντονο” επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Η Ελλάδα πρέπει να εκπλήξει ευχάριστα, αλλά δεν βγάζει την εικόνα κανονικής ευρωπαϊκής χώρας τόνισε. Κάνοντας λόγο για “παλαιομαρξιστές” ο Κωστής Χατζηδάκης εξήγησε ότι “όσο εκπέμπονται αρνητικά μηνύματα από την Ελλάδα όπως των κ. Δρίτσα και Σπίρτζη επενδυτές δεν θα έρχονται και θα επηρεάζεται αρνητικά το ασφαλιστικό.”

“Αν δεν μπει μπροστά η οικονομία κάνουμε μια τρύπα στο νερό, αυτό είναι το πρόβλημα με αυτή την κυβέρνηση” σημείωσε. “Η οικονομία ξεχαρβαλώθηκε στον ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ… Δεν ζητούσε αυτά τα μέτρα η τρόικα, θα έχουμε στην καλύτερη περίπτωση μηδενική ανάπτυξη φέτος, κι αυτό είναι ζημιά για τα ταμεία. Έχουμε μια αναξιόπιστη κυβέρνηση που παίρνει στο λαιμό της το σύνολο της κοινωνίας” πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Όπως πρόσθεσε, “ο πρωθυπουργός προσπαθούσε να μάς πείσει ότι έχει ταχυδακτυλουργικές ικανότητες… Δηλαδή να βρει 7 δισεκ. ευρώ χωρίς να μειώσει τις συντάξεις, αυτά δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα μιας ΕΕ.”

“Είχαμε συγκεκριμένες προτάσεις αλλά ο πρωθυπουργός ήθελε επικοινωνιακό σόου” σχολίασε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης.