Μαξίμου: Ευφάνταστα δημοσιεύματα τα περί απειλής παραίτησης του πρωθυπουργού

Για «ευφάνταστα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Ττύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας ρεπορτάζ στο οποίο γίνεται λόγο για απειλή παραίτησης από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση» αναφέρεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται: «Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη».

Σημειώνεται ότι αυτή την Κυριακή η RealNews κυκλοφορεί με τίτλο: “Απειλεί με παραίτηση!” στο πρωτοσέλιδό της, στο οποίο αναφέρεται στο παρασκήνιο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα, με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έλληνας Πρωθυπουργός φέρεται να διεμήνυσε: “‘Η θα κλείσει η αξιολόγηση με τα μέτρα που αποφασίσαμε το καλοκαίρι ή… εγώ φεύγω!”. Ανάλογο μήνυμα φέρεται επίσης έστειλε και στον Μάρτιν Σουλτς, με τον οποίο επίσης συναντήθηκε τις ποροηγούμενες ημέρες.