Μαξίμου: Κατανοούμε ότι η νέα ηγεσία της ΝΔ έχει να διαχειριστεί πολλές συνιστώσες

«Κατανοούμε ότι η νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει να διαχειριστεί πολλές συνιστώσες. Όταν, όμως, πρόκειται για την εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια της χώρας θα περιμέναμε περισσότερη σοβαρότητα», αναφέρει σε σχόλιό του το Μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό.

Το Μέγαρο Μαξίμου ζητεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση «να αποφασίσει τι από τα δύο ισχύει: Η εμπλοκή του ΝΑΤΟ με σκοπό να συμβάλει ουσιαστικά στον περιορισμό των συνεχώς αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως αναφέρει η σημερινή ανακοίνωσή της, ή δεν πίστευε ποτέ ότι θα υπήρχε κυβέρνηση που θα καλούσε το ΝΑΤΟ να αναλάβει αστυνομικά καθήκοντα με Γερμανό διοικητή στο Αιγαίο, όπως ο κ. Δένδιας ανέφερε εχθές στη Βουλή;».

«Οι τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό – μεταναστευτικό με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ, αποδεικνύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που παλαιότερα μεταλλάχθηκε από αντιμνημονιάκο σε μνημονιακό κόμμα, τώρα μεταλλάσσεται από αντινατοϊκό σε φιλονατοϊκό», ανέφερε νωρίτερα σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία.