Μεϊμαράκης: Όποιος πειράξει την Τασία Χριστοδουλοπούλου θα έχει να κάνει μαζί μου

«Μου είναι συμπαθέστατη. Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στην πρώην αναπληρώτρια υπουργό Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι θα είναι υπεύθυνος αν πειραχτεί «έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της».

Μιλώντας το πρωί στο Mega, η κ. Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι ο κ. Μεϊμαράκης τη στοχοποιεί πολιτικά με επικίνδυνο τρόπο, με αφορμή νέα αναφορά του στο πρόσωπό της κατά τη χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στην Ομόνοια.

«Εδώ στην Ομόνοια. Όλοι θυμόμαστε την πρώην υπουργό, την κ. Τασία, να διαπιστώνει πως “οι μετανάστες λιάζονται, λιάζονται στις πλατείες”. Ας δουν τώρα τα αποτέλεσμα των ιδεοληψιών τους, της ανεπάρκειάς τους, της ανικανότητάς τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρώην υπουργός ανέφερε ότι ήταν απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό της, «με το γνωστό “κ. Τασία”, μη καταθέτοντας καμία πρόταση για το προσφυγικό».

«Τον καθιστώ υπεύθυνο μια τρίχα από τα μαλλιά μου, να μου συμβεί οτιδήποτε, τον καθιστώ υπεύθυνο», σημείωσε.

Αναφορικά με τα «κ. Τασία», η κ. Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι δεν πρόκειται απλώς για αγένεια, αλλά για την «οικειότητα της απαξίωσης». «Έχουμε την οικειότητα κάποιους πολιτικούς να τους λέμε με το μικρό τους όνομα για να τους απαξιώσουμε», εξήγησε.