Με τον πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου συναντήθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Δημήτρη Θεοφάνους. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν την αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του, η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση και κατάρτιση επαγγελματιών, η ανάγκη ενημέρωσης των καταναλωτών και η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων για την είσοδο σε νέες αναπτυσσόμενες θεματικές αγορές ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και διαθέτει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης.

«Στόχος μας- σε συνεργασία με τον GRECA (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου)- είναι η καθιέρωση του κλάδου ως έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας μας στο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η τομεάρχης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Πάρης Κορωναίος.