Μια ακόμη σημαντική βράβευση για την KLEEMANN

Ένα ακόμη σημαντικό βραβείο για την KLEEMANN.

Η εταιρία απέσπασε το Silver Award, στην κατηγορία Βιομηχανία των Energy Mastering Awards 2015, που τελούν υπό την αιγίδα του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Η βράβευση της, από την ανεξάρτητη κριτική επιτροπή του θεσμού, προήλθε, κατά κύριο λόγο, από την πιστοποίηση της KLEEMANN κατά ISO 14006 Eco Product Design, που αφορά στη μείωση κατανάλωσης της ενέργειας, τόσο κατά την κατασκευή των προϊόντων της εταιρείας, όσο και κατά την χρήση τους και την ανακύκλωση τους μετά το πέρας του κύκλου ζωής τους. Η KLEEMANN είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με πιστοποίηση κατά ISO 14006 Eco Product Design και μια από τις λίγες παγκοσμίως. Παράλληλα, λήφθηκε υπόψη το σύνολο των διαδικασιών της περιβαλλοντικής διαχείρισης της εταιρείας, τόσο στο πεδίο της ανακύκλωσης των παραγώγων αποβλήτων της εξάλειψης των αερίων ρύπων όσο και στη συνεχή προσπάθεια για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας με επενδύσεις και δράσεις.

Ο κ. Νίκος Κουκούντζος, Γενικός Διευθυντής της KLEEMANN, δήλωσε σχετικά: «Η νέα αυτή βράβευση για την εταιρία μας, παρακινεί όλους μας στην KLEEMANN να εντατικοποιήσουμε την προσπάθεια μας, για παραγωγή προϊόντων πιο φιλικών προς το περιβάλλον, με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε όλο τον κύκλο ζωής τους. Προς αυτή την κατεύθυνση, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της KLEEMANN αναζητά νέες τεχνολογίες για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας».

Σημειώνεται ότι η KLEEMANN παράγει τους Υδραυλικούς και Μηχανικούς Ανελκυστήρες Νέας Γενιάς – Green Edition, οι οποίοι διαφοροποιούνται από τη συμβατική τεχνολογία, καθώς προσφέρουν άριστη ποιότητα κίνησης με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%.