ΝΔ: Αποπροσανατολιστική τακτική οι προτάσεις Καμμένου για στράτευση γυναικών και στρατιωτικά λύκεια

Για επιστράτευση αποπροσανατολιστικών τακτικών κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας, με αφορμή τις προτάσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για στράτευση γυναικών και στρατιωτικά λύκεια.

Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα, η «διαρροή» αυτή χαρακτηρίσθηκε εν συνεχεία «σκέψη», ωστόσο από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ επανελήφθησαν τα ίδια με την περίπτωση του αεροδρομίου στην Κάρπαθο, τον Μάιο του 2015, ότι δηλαδή όλα αυτά δεν συνιστούν θέση κυβερνητική.

«Παρά ταύτα οι σκέψεις αυτές απασχόλησαν την επικαιρότητα και το δημόσιο διάλογο και ενδεχομένως απέσπασαν την προσοχή της κοινής γνώμης από πραγματικές θέσεις και όχι σκέψεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είναι οι επικείμενες μειώσεις συντάξεων» προσθέτει.

Καταλήγοντας επισημαίνει ότι «θα ήταν χρησιμότερο, αν ο κ. Καμμένος αφιέρωνε περισσότερη σκέψη όχι για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αλλά για το πώς θα τηρήσει τη δική του δέσμευση από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2015, για άμεση επιστροφή των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών περικοπών στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».