ΝΔ: Μέσα στον πανικό της η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει, ρίχνει λάσπη και δημιουργεί τεχνητή ένταση

Για δημιουργία τεχνητής έντασης κατηγόρησε η Ν.Δ. τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε προηγηθεί σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με αφορμή αναφορά του στους δημόσιους υπαλλήλους. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. αποκαλεί «άχρηστους» τους εργαζόμενους που ξαναβρήκαν τη δουλειά τους στο δημόσιο.

«Είναι αναμενόμενο μέσα στον πανικό της η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώνει, να ρίχνει λάσπη και να δημιουργεί τεχνητή ένταση», απάντησε η ΝΔ και ξεκαθάρισε πως «δεν θα τους ακολουθήσει στον κατηφορικό δρόμο που επέλεξαν».

Σε σχετική ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε επικριτικά, αποκλειστικά και μόνο στους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους και σε κανέναν άλλον».

«Πολλές φορές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έχει καταστήσει σαφές, ότι είμαστε μετωπικά αντίθετοι σε σκέψεις ρεβανσισμού. Σεβόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία των δημόσιων υπαλλήλων, που ανταποκρίνονται στην αποστολή τους και θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε μαζί τους τη δράση μας για ένα κράτος λειτουργικό και φιλικό στον πολίτη, που να σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων», συμπληρώνεται.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Μεϊμαράκης, αποκαλεί “άχρηστους” τους εργαζόμενους που ξαναβρήκαν τη δουλειά τους στο δημόσιο. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το κόμμα που έβαλε την υπογραφή του στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ συμφωνεί με την απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, που θα στείλει και άλλους χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο.

Αυτή είναι η ΝΔ των απολύσεων, της εργασιακής ζούγκλας, της ανεργίας.