ΝΔ: Οι αβάσταχτοι άμεσοι και έμμεσοι φόροι είναι απόφαση των κυρίων Τσίπρα- Καμμένου

«Επιλέγουν αυτό που γνωρίζουν. Τη διαιώνιση και την ανακατανομή της μιζέριας», αναφέρει σε δήλωσή του για την κυβέρνηση ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις στην «Καθημερινή της Κυριακής» ότι είναι επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης η αύξηση των φόρων.

«Τώρα πια το γνωρίζουν όλοι. Δεν υπάρχει πια η παραμικρή αμφιβολία. Οι αβάσταχτοι άμεσοι και έμμεσοι φόροι που θα επιπέσουν σε όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά της χώρας καθώς και στην εθνική οικονομία είναι συνειδητή επιλογή και απόφαση των κυρίων Τσίπρα- Καμμένου. Δεν τους το επέβαλε κανείς. Δυναμιτίζουν έτσι κάθε προοπτική ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Σημειώνει επίσης ότι δεν επιλέγουν την ανάπτυξη, την παραγωγή πλούτου και θέσεων εργασίας, ειδικά για τους νέους που κυρίως, εκείνοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας.

«Αυτές είναι οι δραματικές συνέπειες όταν η ιδεοληψία συναντά και συνεργάζεται με την ανικανότητα», επισημαίνει ο κ. Κουμουτσάκος.