ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος την Πέμπτη.

Με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι», ενώ τον κατήγγειλε ως «μόνιμο εκφραστή διχαστικού λόγου».

Συγκεκριμένα, κατά την ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αφαιρεί από το ΕΣΡ την αρμοδιότητα να δίνει άδειες και τη μεταφέρει στην κυβερνησή του.

«Θέλει να μοιράσει η κυβέρνησή του τις τηλεοπτικές άδειες. Χωρίς να δίνει εξήγηση, αποφασίζει αυθαίρετα και αυταρχικά να δώσει τέσσερις άδειες. Κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι. Χτίζουν κύκλωμα διαπλοκής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος και έκανε λόγο για πολιτική πόλωσης και διχασμού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας, από την πρώτη στιγμή, συνειδητά, διαμορφώνει κουλτούρα σύγκρουσης και διχασμού. «Είναι μόνιμος εκφραστής διχαστικού λόγου» πρόσθεσε, αναφέροντας ως παραδείγματα το μνημόνιο-αντιμνημόνιο, το “ναι” και το “όχι”, το “παλιό” και το “νέο”.

«Τώρα κατασκευάζει νέα διχαστική γραμμή. Διχάζει με όρους διαπλοκής από τη μία, και δήθεν αθωότητας από την άλλη. Ονομάζει διαπλοκή καθέναν που στρέφεται απέναντι στην πολιτική του. Δηλαδή όλους. Αυτός ο νέος διαχωρισμός, ο νέος στα σκαριά διχασμός, δεν πρόκειται να περάσει» τόνισε.