ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας από τη μία ζητεί συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει

Ο Αλ. Τσίπρας «από τη μία ζητεί συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει» απαντούν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία του Πρωθυπουργού.

«Είναι ο ντόκτορ Τζέκιλ και ο μίστερ Χάιντ της πολιτικής», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την απουσία από την συζήτηση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη από την πλευρά της Συγγρού επισημάνθηκε ότι την ίδια ώρα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη. Ακόμη σημείωσαν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. «δεν ήρθε γιατί δεν είναι παρακολούθημα όσων κάνει ο Πρωθυπουργός» και πρόσθεσαν ότι η σημερινή συζήτηση δεν ήταν προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση.

«Ο κ. Τσίπρας για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται θλιβερά κατώτερος των περιστάσεων. Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, επιλέγει για μία ακόμη φορά το δρόμο του διχασμού, της συκοφαντίας και της λασπολογίας», επισημαίνουν οι κύκλοι της Ν.Δ. προσθέτοντας: «Και όλα αυτά ενώ μόλις σήμερα το πρωί ζητούσε συνεννόηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της εκτός ελέγχου κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό και στην οποία ο ίδιος συνέβαλε με την πολιτική του.

Επιτίθεται ανοίκεια εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος αναλαμβάνει εδώ και ένα μήνα συνεχείς πρωτοβουλίες εντός και εκτός Ελλάδας ενίσχυσης της χώρας απέναντι στο εθνικό ζήτημα του προσφυγικού».

«Από τη μία ζητά συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει. Είναι ο ντόκτορ Τζέκιλ και ο μίστερ Χάιντ της πολιτικής. Αποκορύφωμα της απαράδεκτης αυτής στάσης είναι ότι χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεών του μία επιστολή η οποία λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίσθηκε», κατέληξαν οι κύκλοι της Ν.Δ.