ΝΔ: Ο Πρωθυπουργός διεκδίκησε και κέρδισε επάξια τον τίτλο του “Μαυρογιαλούρου”

Επίθεση στον Πρωθυπουργό με αιχμή το νοσοκομείο Σαντορίνης, που εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα από τον κ. Τσίπρα, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει η Ν.Δ. ενώ «στις 15 Ιουλίου, σε μια φιέστα φτηνής προπαγάνδας, (ο Πρωθυπουργός) εμφανιζόταν να εγκαινιάζει το νοσοκομείο Σαντορίνης και να βεβαιώνει ότι “ οι νέες γυναίκες του νησιού μπορούν να γεννούν εδώ”», λίγες μέρες αργότερα «έγκυες γυναίκες μεταφέρονταν σε άλλα νοσοκομεία, ακόμη και στην Κρήτη, με επείγουσα διακομιδή».

«Αποδεικνύεται έτσι, άλλη μια φορά, ότι είναι επικίνδυνο να πιστεύει κανείς τον κ. Τσίπρα», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι ο Πρωθυπουργός «διεκδίκησε και κέρδισε επάξια τον τίτλο του “ Μαυρογιαλούρου ”».

«Η αλήθεια, άλλωστε – και την είχε επισημάνει η Νέα Δημοκρατία – είναι ότι το νοσοκομείο Σαντορίνης είχε κατασκευαστεί από προηγούμενες κυβερνήσεις και το μόνο που έκαναν ήταν να μεταφέρουν εκεί το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Υγείας», προσθέτει η Ν.Δ. στην ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι «με φιέστες δεν βελτιώνεται η καθημερινότητα των Ελλήνων».