ΝΔ: Στο Μέγαρο Μαξίμου χάνουν την ψυχραιμία τους

ÔÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÓÔÇ ËÅÙÖÏÑÏ ÓÕÃÃÑÏÕ (EUROKINISSI / ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ)

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ, καταλογίζοντας στο Μέγαρο Μαξίμου ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του καθώς, όπως αναφέρει, “άγεται και φέρεται” από δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Η ανακοίνωση της ΝΔ ήρθε σε απάντηση της δήλωσης της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, η οποία κατηγορεί τη ΝΔ και μερίδα των ΜΜΕ για εκλογολογία.

Στην απάντησή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφέρει ότι στο Μέγαρο Μαξίμου “τη μια πανηγυρίζουν, την άλλη σιωπούν και την άλλη χάνουν την ψυχραιμία τους” και εξηγεί: “Δημοσίευμα ξένου περιοδικού που κάνει αναφορά σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, ήταν αρκετό να προκαλέσει κυβερνητικό πανικό και, ταυτόχρονα, να αναδείξει το πολιτικό θράσος της Κυβέρνησης”.

Συνεχίζοντας ο κ. Κουμουτσάκος υποστηρίζει: “Με ύβρεις, όμως, δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις. Δεν αλλάζει η επώδυνη πραγματικότητα, που η ίδια η Κυβέρνηση έχει προκαλέσει με τη φορολογική σφαγή, την περικοπή συντάξεων, την κατάργηση του ΕΚΑΣ. Δεν αντιμετωπίζονται τα αδιέξοδα, που συσσώρευσαν οι πολιτικές της στην Υγεία, την παιδεία, την καθημερινότητα κάθε πολίτη. Η μόνη συνέπεια της Κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της”.

Καταλήγοντας υποστηρίζει ότι “καμία προπαγάνδα, κανένας εντυπωσιασμός δεν μπορεί να αποτρέψει τη ραγδαία κατάρρευση της απήχησής της στην κοινωνία”.