ΝΔ: Τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι νέοι αντιπρόεδροι – Χατζηδάκης και Γεωργιάδης ψηλά στη λίστα του Κυρ. Μητσοτάκη

Ôï íÝï óýìâïëï ôçò ÍÄ ðïõ ðáñïõóßáóå ï ðñüåäñïò ôçò ÍÄ Áíôþíçò ÓáìáñÜò , ôçí ÐÝìðôç 21 Éáíïõáñßïõ 2011, óôï íÝï êôßñéï ôïõ êüììáôïò óôçí Óõããñïý

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι νέοι αντιπρόεδροι του κόμματος. Πληροφορίες θέλουν τις θέσεις να αναλαμβάνουν οι κκ. Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν και οι θέσεις των τομεαρχών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να κλείσει άμεσα όσες εκκρεμότητες υπάρχουν όσον αφορά τα εσωκομματικά,ενώ οι μεγάλες και ριζικές αλλαγές αναμένονται στο Συνέδριο που θα γίνουν μέσα στην άνοιξη. Τις επόμενες μέρες αναμένεται,παράλληλα, να ανακοινωθεί και η πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό.

Παράλληλα στον κύκλο των επαφών του ο πρόεδρος της ΝΔ θα εχει συνάντηση με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλο απόψε στις 8:30 το βράδυ στο γραφείο του στη Βουλή.

Βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι η αντιμετώπιση της μετανάστευσης,αλλά και οι εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ. Η συνάντηση κλείστηκε πρόσφατα κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Αβραμόπουλος με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ για να τον συγχαρεί.