ΝΔ: Τσίπρας και Καμμένος θα κληθούν να απολογηθούν στην Εξεταστική Επιτροπή για όσα διέπραξαν το 2015

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος «θα κληθούν να απολογηθούν στην Εξεταστική Επιτροπή, για όσα διέπραξαν το 2015», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι αναμένει να διαπιστώσει «εάν θα έχουν το θάρρος να υπερψηφίσουν τη σύσταση αυτής της Εξεταστικής Επιτροπής».

Όπως τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «στις 2 Ιουλίου 2015, κατά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος δήλωνε: ‘’Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό… Ένας δημοκρατικός στρατός και οι δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν, με την αποστολή τους, την εικόνα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό’’. Αντί ανεύθυνων διαρροών, καλούμε τον κ. Καμμένο να απαντήσει: Ποια εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σχεδίαζε στο εσωτερικό της χώρας μαζί με τον κ. Τσίπρα;».

Η Ν.Δ. υπογραμμίζει ότι το εν λόγω ζήτημα αποτελεί ένα από αυτά «για τα οποία θα κληθούν να απολογηθούν στην Εξεταστική Επιτροπή, για τα όσα διέπραξαν το 2015».

«Περιμένουμε να δούμε εάν θα έχουν το θάρρος να υπερψηφίσουν τη σύσταση αυτής της Εξεταστικής Επιτροπής», καταλήγει η Ν.Δ.