ΝΔ: Χιλιάδες παιδιά εκτός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών λόγω των ερασιτεχνισμών της προηγούμενης κυβέρνησης

Ευθύνες στην «’αριστερή’ κυβέρνηση του κ. Τσίπρα» και τους «τραγικούς χειρισμούς της» για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν χιλιάδες παιδιά να βρεθούν εκτός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών επιρρίπτει ο τπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έφυγε αλλά οι πληγές που άφησε δεν λένε να κλείσουν. Θύματα αυτή τη φορά χιλιάδες παιδιά που θα μείνουν εκτός του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεA», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «46.000 παιδιά λιγότερα θα βρεθούν εκτός παιδικών σταθμών και μαζί με τους γονείς τους θα βιώσουν την ανεπάρκεια και τους ερασιτεχνισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης που πίστευαν ότι με ψέματα και πειραματισμούς θα κυβερνούσαν.

Ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. κάλεσε τέλος την υπηρεσιακή κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα που αποτελεί, όπως είπε, «βραδυφλεγή “βόμβα” στα θεμέλια χιλιάδων οικογενειών».