Νοσηλευτής φέρεται να χορήγησε αναισθητικό σε 22χρονη ασθενή και στη συνέχεια να προέβη σε ασελγείς πράξεις

Στη σύλληψη νοσηλευτή νοσοκομείου της ανατολικής Μακεδονίας, ο οποίος φέρεται να χορήγησε αναισθητικό σε 22χρονη ασθενή και στη συνέχεια να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νοσοκόμος, που συνελήφθη χθες Πέμπτη, για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν 22χρονη και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα (αναισθητικό), φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, προέβη σε ασελγείς πράξεις, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, που έσπευσε στο νοσοκομείο και συνέλαβε τον εργαζόμενο, σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 22χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του ίδιου φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.