Ντ. Μπακογιάννη: Η ΝΔ. άλλαξε, μόνο ο κ. Τσίπρας δεν το έχει πάρει είδηση

Για «θετικό κλίμα» υπέρ της Ν.Δ. εν όψει των εκλογών έκανε λόγο η Ντ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM και εκτίμησε ότι ο κόσμος θα εμπιστευτεί τo κόμμα «ως κορμό της επόμενης κυβέρνησης», που όπως εκτίμησε θα είναι «ευρείας συνεργασίας».

«Πρώτα από όλα, η Ν.Δ. άλλαξε, μόνο ο κ. Τσίπρας δεν το έχει πάρει είδηση. Κι εννοεί να πολεμάει ακόμα στα σποτάκια του τον κ. Σαμαρά ή να λέει σήμερα ότι έχει απέναντί του το σύστημα Σαμαρά», ανέφερε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σημείωσε ακόμη ότι πλέον είναι κοινός τόπος στη Ν.Δ. ότι «πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας στον ντορβά και να συνεργαστούμε και να μην έχουμε την αλαζονεία να πιστεύουμε ότι μόνοι μας έχουμε όλες τις δυνατότητες να σώσουμε τη χώρα».

Δήλωσε ακόμη ότι δεν θα είχε αντίρρηση να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και ότι αυτό που φοβάται η ίδια είναι «η μη κυβέρνηση». «Αυτό το οποίο φοβάμαι, είναι ότι θα ξανά μπούμε στις ίδιες περιπέτειες», πρόσθεσε.

Κληθείσα τέλος να σχολιάσει την υπόθεση Φλαμπουράρη είπε πως θα μπορούσε κάποιος να σηκώσει το θέμα πολύ ψηλά, καθώς έχει νομική, πολιτική και ηθική πλευρά. Ωστόσο, τόνισε «εμείς, δεν θέλουμε να κάνουμε προεκλογικό αγώνα βρίσκοντας έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει κάνει το Α ή το Β και βαρώντας επ’ αυτού».