Ν. Παρασκευόπουλος: Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση των υποθέσεων

O ?? i?? ?? ????????? u?????q??, ???4 ?16, ??? ? u??????? ???????? ? ?? Siemens ???????????(??????S? ??? ???? ??? ? ???????, ?????? 30 ?? 3 ?????????? ? ?? ?????? (EUROKINISSI/??M`?ûQk

“Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των υποθέσεων, οι οποίες κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μία εξαιρετική σημασία και βαρύτητα”, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος εξερχόμενος του Αρείου Πάγου.

“Γι’ αυτό δικαιολογείται και μία κατ’ εξαίρεση δικονομική πορεία όσον αφορά την ταχύτητα”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι μια υπόθεση η οποία είναι εξαιρετικά περίπλοκη, έχει πολλές διαστάσεις πέρα από αυτές που έχουν φανεί όχι κοινωνικές – οικονομικές αλλά δικονομικές.

“Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητήματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ”, σημείωσε.

Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της Κυβέρνησης έχουν γίνει και η ταχεία εξέλιξη της δίκης είναι κάτι που εύχονται όλοι και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να φανεί, επισήμανε ο Ν. Παρασκευόπουλος.