Ο λογαριασμός για τους πολίτες μεγαλώνει αβάσταχτα, δήλωσε ο Γ. Κουμουτσάκος – Τι απαντά το Μαξίμου

Νέα «βέλη» κατά της κυβέρνησης εκτόξευσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις αναφορές της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη για την πορεία της αξιολόγησης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για αρνητικές εξελίξεις στην πορεία της αξιολόγησης, σημειώνοντας ότι «η “διαπραγμάτευση” Τσίπρα παρατείνεται επώδυνα» και «ο λογαριασμός για τους πολίτες μεγαλώνει αβάσταχτα».

Ο κ. Κουμουτσάκος πρόσθεσε ότι η οικονομία της χώρας «διαλύεται ταχύτατα» και εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «ακόμα πιο αδύναμη, βυθίζεται».

Από την πλευρά τους, «θα επανέλθουμε όταν είναι σε θέση να συζητήσουν πολιτικά», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές αναφερόμενες στη Νέα Δημοκραία.

«Μα έξι ώρες μετά; Χθες το Γραφείο Τύπου της ΝΔ απέφυγε να απαντήσει πολιτικά σε οτιδήποτε και πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Σήμερα, και μόλις έξι ώρες μετά την δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, ο κ. Κουμουτσάκος εξέδωσε, προς απάντηση κάτι σαν χάι – κου, που δεν επιδέχεται σχολιασμού» αναφέρουν οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

«Κατανοούμε την Ν.Δ. διότι όλη μέρα ασχολείται με το φιάσκο της ΟΝΝΕΔ» συμπληρώνουν οι ίδιοι κύκλοι.