Πέφτουν κεφάλια στον Παναθηναϊκό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μετά την βαριά ήττα (3-0) από τη Βέροια καθώς η διοίκηση των Πρασίνων εξετάζει σοβαρά την απομάκρυνση από την ομάδα τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην απογευματινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιάννη Αλαφούζου με τον προπονητή κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα έπεσαν αρκετά ονόματα στο τραπέζι.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ενδεικτική του κλίματος και των προθέσεων των διοικούντων: «Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) συνάντηση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη διάρκεια τoυ ραντεβού ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια και τα αίτια της βαριάς ήττας. Ο κύριος Αλαφούζος συζήτησε επίσης με τον κύριο Ρότσα ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας».

Ιδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη «μαύρη λίστα» βρίσκονται, από τους παίκτες που έπαιξαν εναντίον της Βέροιας, οι: Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος και Μαρίνος, όπως επίσης οι Κουίνσι, Φορναρόλι και Πετρόπουλος που έχουν προσφέρει ελάχιστα μέχρι στιγμής αλλά και οι Μπουμσόνγκ και Λέτο, οι οποίοι κοστίζουν περί τα 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ και έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού για αρκετό καιρό.

Επίσης, θα υπάρξουν και αναπροσαρμογές σε αρκετά συμβόλαια, προκειμένου να γίνουν μειώσεις στις απολαβές παικτών όπως ο Τοτσέ και ο Βιτόλο.

Πιθανώς ακόμη και κατά τη διάρκεια της Τρίτης (18/12) ορισμένοι εξ αυτών θα κληθούν στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθούν ότι δεν υπολογίζονται, ούτως ώστε να αναζητήσουν νέα ομάδα. Σε πρώτη φάση οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν είτε να τους πουλήσουν, είτε να τους παραχωρήσουν ως ελεύθερους, για να αποφύγουν τις αποζημιώσεις. Σημειώνεται ότι από τον περασμένο Οκτώβριο αποτελεί παρελθόν από το Τριφύλλι και ο Κατσουράνης.

Βαρύ είναι το κλίμα και για στελέχη και υπαλλήλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου επίσης αναμένονται καρατομήσεις…