Πολάκης: Στις όχθες του Ποταμιού, λόγω πτώσης της «στάθμης» του, η λάσπη περισσεύει

Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη προκάλεσαν οι κατηγορίες του βουλευτή του Ποταμιού Κ. Μπαργιώτα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Πολάκης «άραζε με τις ώρες στο καφενείο της Βουλής … την ώρα που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας».

Το Γραφείο του αναπληρωτή υπουργού χαρακτηρίζει αήθη την επίθεση του κ. Μπαργιώτα και σημειώνει ότι ο κ. Πολάκης είχε δήλωσει κώλυμα από την Τετάρτη ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης
σήμερα, λόγω σύσκεψης που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί σχετικά με νομοσχέδιο για την υγεία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης είχε δηλώσει κώλυμα ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης, από χθες, λόγω σύσκεψης, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, κατά την οποία θα γινόταν η προετοιμασία των τελικών ρυθμίσεων του νομοσχεδίου για την Υγεία, το οποίο εισέρχεται προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, αύριο Παρασκευή. Λόγω της σημερινής κατάληψης των εισόδων του Υπουργείου Υγείας, από ολιγομελή ομάδα της ΠΟΕΔΗΝ, για την οποία δεν είχε υπάρξει προειδοποίηση, η σύσκεψη αναβλήθηκε για το μεσημέρι. Δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών, ο Αναπληρωτής Υπουργός μετέβη στη Βουλή, προκειμένου να προμηθευτεί απαραίτητα έγγραφα και κατόπιν μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση εργασίας.

Είναι σαφές ότι στις όχθες του Ποταμιού, λόγω πτώσης της «στάθμης» του, η λάσπη περισσεύει. Φυσικά, στόχος της λάσπης, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, είναι το νομοσχέδιο για την Υγεία, καθώς και η εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος προμηθειών, η οποία θα βγάλει το μακρύ χέρι της διαπλοκής μέσα από την τσέπη του Ελληνικού Λαού.