Π. Καμμένος: Αυτοί νικάνε στις δημοσκοπήσεις, εμείς στις εκλογές

«Θα ξανανικήσουμε, είτε τους αρέσει, είτε όχι», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τόνισε ότι «αυτοί νικάνε στις δημοσκοπήσεις, εμείς στις εκλογές».

Ο κ. Καμμένος ζήτησε την εμπιστοσύνη του λαού, καθώς όπως είπε, οι ΑΝΕΛ αποτελούν εγγύηση για το αύριο.

Όπως σημείωσε, η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας είναι μεγαλύτερη από αυτή που εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις.

Παράλληλα, έκανε λόγο για «εντολές που έχουν δοθεί, για να κρύβονται τα πραγματικά ποσοστά».

«Η συμφωνία είναι μία ελληνική πρόταση», σημείωσε και εξήγησε ότι αυτή η συμφωνία φέρνει ένα πρόγραμμα με χρηματοδότηση που εξασφαλίζει την επιστροφή στην ομαλότητα.

«Για εμάς το μνημόνιο δεν είναι ευλογία», υπογράμμισε και συνέχισε: «Χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η επιστροφή στην κανονικότητα θα επανέλθει πολύ γρήγορα, εφόσον «ο ελληνικός λαός πιστέψει στην πατρίδα, επαναπατριστούν χρήματα, επιστρέψουν στις τράπεζες τα χρήματα που είναι στα σεντούκια».

«Είμαστε η εγγυήτρια δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει τις παραδοσιακές αξίας και τα εθνικά θέματα, αλλά και τις σχέσεις ορθοδοξίας – ελληνισμού», εξήγησε.

«Μπορεί ένας Χριστιανός Ορθόδοξος να ψηφίσει ένα κόμμα που αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη μιας δολοφονίας;», διερωτήθηκε. «Φοβηθήκανε κάποιοι ότι θα σταματήσουν οι παρελάσεις. Τις διπλασιάσαμε, θα τις τετραπλασιάσουμε», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Συνεχίζοντας, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αντιστάθηκε σε όσους «ήθελαν να πατήσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας». «Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα σαν πολιτικός προϊστάμενος στις καλύτερες δυνάμεις του κόσμου», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα, τονίζοντας ότι «θα το πάρουμε και στην πλάτη μας».

«Είναι ξεκάθαρο ότι όλα αυτά συνδέονται με μια πολύ σοβαρή συσχέτιση με την οικονομία», εκτίμησε και εξέφρασε την επιθυμία του «να καταλάβουν όλοι πόσο σημαντικοί είναι οι ΑΝΕΛ στην επόμενη κυβέρνηση που θα έχει κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Καμμένος τάχθηκε υπέρ της ιδιωτικής οικονομίας και τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ θα παλέψουν για να ανοίξουν τα μικρά και μεσαία μαγαζιά και για τη ρευστότητα στην αγορά. «Δεν θα πάει ούτε σε εργολάβους ούτε σε νταβατζήδες αυτή η ρευστότητα», επεσήμανε και διευκρίνισε ότι «έχουμε έναν καθαρό σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, ανανεωμένο και εφικτό πρόγραμμα», σχολίασε και δήλωσε περήφανος για το έργο των υπουργών των ΑΝΕΛ.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι κανένας πραγματικός αγρότης δεν θα φορολογηθεί, ενώ τόνισε ότι «οι “μαϊμού” αγρότες των κομματικών γραφείων όμως δεν θα συνεχίσουν να παίρνουν επιδοτήσεις». «Θα υπάρξει μητρώο των πραγματικών αγροτών και θα σταματήσουν να κυκλοφορούν τα κομματικά κοράκια», συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει στήριξη στην αγροτική παραγωγή.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε περήφανος για την έντιμη, όπως τη χαρακτήρισε, συνεργασία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

«Έχουμε τη δύναμη σε όλη την Ελλάδα να στερεώσουμε ένα σύστημα που θα βοηθήσει όλους τους Έλληνες στη μεγάλη προσπάθεια που θα πρέπει να ενταχθεί ο λαός» τόνισε και εκτίμησε ότι το γεωπολιτικό περιβάλλον βοηθά τη χώρα.

«Είμαστε η μόνη χώρα στη Μεσόγειο που μπορεί να επιβάλλει τη σταθερότητα», συμπλήρωσε. «Η Ελλάδα με έναν νέο σχεδιασμό μπορεί να ξαναχτίσει τη βιομηχανία, τη βιοτεχνία την παραγωγή της, να γίνει το κέντρο της Μεσογείου», παρατήρησε.

Παράλληλα, εξέφρασε την περηφάνια του «που έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε συμφωνήσει με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ».

«Ακούω παλιούς Νεοδημοκράτες να λένε γιατί δεν τα βρίσκετε. Να τα βρω με αυτούς που ενέταξε ο Σαμαράς και ήταν οι μεγαλύτεροι υβριστές του Καραμανλή;», διερωτήθηκε εν συνεχεία ο κ. Καμμένος.