Π. Καμμένος: Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είναι δεδομένη

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είναι δεδομένη», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, η οποία συζήτησε το θέμα Μουζάλα.

Παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε εκ νέου στην απαίτησή του να παραιτηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σημείωσε ότι αναμένει από τον Πρωθυπουργό να πάρει πρωτοβουλίες για να σωπάσουν οι εθνομηδενιστές, που «βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας», ορμώμενοι από την επίμαχη δήλωση.

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είναι δεδομένη. Δεν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα. Όχι για τον κ. Μουζάλα ως πρόσωπο, αλλά για αυτά που ελέχθησαν», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Επιβεβαιωθήκαμε γιατί ανεξάρτητα από το λεκτικό λάθος βρήκαν ευκαιρία φαντάσματα του παρελθόντος, εθνομηδενιστές να πάρουν θέση για το θέμα του ονόματος».

«Πιστοί σ’ αυτά που είπαμε, θέτοντας ξεκάθαρα την ψήφο εμπιστοσύνης σ’ αυτή την κυβέρνηση, επιμένουμε στις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Πρωθυπουργός για να σωπάσουν εκείνοι που επιχείρησαν να βγουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, οι εθνομηδενιστές», συνέχισε.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση «έχει προχωρήσει με άριστο τρόπο» και πρόσθεσε ότι «είμαστε προ της τελικής εξόδου της χώρας από την εποχή των μνημονίων».

Ακόμη, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι το κυβερνητικό έργο συνεχίζεται κανονικά αναφέρθηκε στην παρουσία του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, αλλά και στην δική του αποστολή που ξεκινά στις ΗΠΑ.