Σε εν ψυχρώ δολοφονία οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Πεντέλη

Σε εν ψυχρώ δολοφονία οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή του Τμήματος Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη. Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα δείχνουν ότι ο 21χρονος έχει δεχθεί δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και φαίνεται πως οι δράστες πήραν μαζί τους τα άδεια φυσίγγια, καθώς δύο που βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση από το πτώμα θεωρείται ότι είναι παλιά. Το θύμα έφερε ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι και ένα τραύμα στο σώμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Ο 21χρονος είχε περάσει στο Τμήμα Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας και η μικρότερη αδερφή του στα 18 της είναι πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο με σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso άνθρωποι του στενού οικογενειακού κύκλου έβλεπαν καιρό προβληματισμένους τους γονείς του 21χρονου. Είχε αρχίσει να ακούγεται ότι ο νεαρός «είχε χάσει τον δρόμο του» και είχε εγκλωβιστεί στα ναρκωτικά, έχοντας επαφές με χρήστες και διακινητές.

Το τελευταίο διάστημα ο 21χρονος φέρεται ότι δεν ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, αλλά σε ένα διαμέρισμα που νοίκιαζε στους Αμπελόκηπους. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 10 Μαΐου όταν οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του.

«Αποκλείεται να είναι ο γιος μου αυτός. Το παιδί μου είναι διακοπές αλλού. Αποκλείεται» ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα του 21χρονου. Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας ένας από τους τραυματιοφορείς του πληρώματος του ΕΚΑΒ που εκλήθη στο σημείο ήταν ο νονός του θύματος.