Σε συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών προχώρησαν μέλη του ΠΑΜΕ

Σε συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα προχώρησαν μέλη του ΠΑΜΕ που διαμαρτύρονται «για τα νέα αντεργατικά μέτρα για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και τους πλειστηριασμούς».

Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια που οργανώνονται σήμερα, Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη στην Αθήνα, «απαιτώντας μαζικά και καθολικά να μην έρθει το νομοσχέδιο στην Βουλή».

Η αρχή των κινητοποιήσεων γίνεται στις 7 το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα γίνει την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια. Την ίδια ημέρα και ώρα οργανώνεται πορεία και στον Πειραιά στην πλατεία Καραϊσκάκη.

«Πλέον γνωρίζουμε όλοι καλά τι σημαίνει η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και το αποτέλεσμά της. Ξέρουμε από την ίδια μας την πείρα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήρθε να αποτελειώσει τη βρώμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι. Δυναμώνουμε τον αγώνα παντού! Σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο, σε κάθε πόλη και χωριό, στα χωράφια, στις γειτονιές» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.