Στις 10 κορυφαίες εταιρίες για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον η Novartis Hellas

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η Novartis Hellas από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work ως “Best Work Place 2016”, ανεβαίνοντας στην 8η θέση της δεκάδας με τις κορυφαίες εταιρίες για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία “άνω των 251 εργαζομένων”. Η διάκριση οφείλεται κυρίως στους εργαζόμενους της εταιρίας, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη και το σημαντικότερο κεφάλαιό της, αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και δίνει ώθηση για ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες και πρωτοβουλίες στα επόμενα χρόνια.

Η έρευνα Best Workplaces διενεργήθηκε από το Great Place to Work Hellas, για 13η συνεχή χρονιά, και αποτελεί την μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Η έρευνα Best Workplaces 2016 πραγματοποιήθηκε με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School. Η τελική κατάταξη των μεγάλων επιχειρήσεων (που απασχολούν περισσότερους από 251 εργαζόμενους) έγινε βάσει των ανώνυμων των εργαζομένων, οι οποίοι αξιολόγησαν την πολιτική διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού των εταιρειών τους, μέσω του ερωτηματολογίου TrustIndex©, καθώς και τις απαντήσεις της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων αναφορικά με τις πρακτικές Διοίκησης Προσωπικού στα δύο ερωτηματολόγια CultureAudit©.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novatis Ηellas, κ. Riccardo Canevari, επεσήμανε ότι η κατάκτηση της θέσης αυτής είναι σημαντική για ολόκληρο τον όμιλο, καθώς αναδεικνύει τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον αξιοπιστίας, δικαιοσύνης και υπερηφάνειας για τους εργαζομένους. Και συνέχισε τονίζοντας: «Αυτή η διάκριση αποτελεί τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε με τις Αξίες και Συμπεριφορές μας, να αναπτύσσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που εξασφαλίζει την ενεργή συμμετοχή όλων στο όραμα της Novartis».