Στοχοποίηση των βουλευτών – μηχανικών του από το ΤΕΕ, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στοχοποίηση των βουλευτών – μηχανικών οι οποίοι ψήφισαν υπέρ του ασφαλιστικού – φορολογικού από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ανάρτηση των φωτογραφιών τους στο site του ΤΕΕ.

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για πρωτοφανή ενέργεια στα χρονικά του ΤΕΕ, με αφορμή την παραπομπή των βουλευτών – μηχανικών στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «αν έχουν στοχοποιηθεί ξανά, και παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, βουλευτές που ψήφισαν κάτι που ήταν σε διαφωνία με την ηγεσία του ΤΕΕ».

«Οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του “ναι” του δημοψηφίσματος και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, οι υπερασπιστές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων», τονίζει η Κουμουνδούρου.

Καταλήγοντας, σημειώνει ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση «μέσα σε στενά δημοσιονομικά δεδομένα προσπαθεί να στηρίξει αυτούς τους μηχανικούς που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. τους οδήγησαν στην ανέχεια».