Στο τέλος της εβδομάδας κυκλοφορεί το iPad 4G/LTE

Τόσο το MacRumors όσο και το 9to5Mac αναφέρουν ότι οι προ-παραγγελίες της έκδοσης του iPad τέταρτης γενιάς με συνδεσιμότητα 4G/LTE πρόκειται να αποσταλούν στους πρώτους χρήστες το νωρίτερο στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Η αναμενόμενη ημερομηνία ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει η αμερικάνικη εταιρεία όταν παρουσίασε τη συσκευή τον προηγούμενο μήνα. Η έκδοση Wi-Fi κυκλοφόρησε πρώτη, στις 2 Νοεμβρίου, ενώ η Apple είχε ανακοινώσει ότι η 4G LTE έκδοση θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα μέσα σε δυο εβδομάδες.

Το ίδιο χρονοδιάγραμμα βέβαια ισχύει και για το iPad Mini και ήδη οι πρώτες φήμες μιλούν για την κυκλοφορία της 4G LTE έκδοσης, παράλληλα με το iPad τέταρτης γενιάς. Σύμφωνα με αυτές, η Apple έχει ήδη επικοινωνήσει με αγοραστές της συσκευής για να τους ενημερώσει πως θα παραλάβουν τις παραγγελίες τους μέσα στις επόμενες εργάσιμες ημέρες.

Άγνωστο παραμένει βέβαια το αν θα παραδοθούν όλες οι παραγγελίες, δεδομένου ότι η εταιρεία παρουσιάζει εδώ και καιρό προβλήματα και καθυστερήσεις στην γραμμή παραγωγής της.

Στο διαδικτυακό κατάστημα της πάντως η διαθεσιμότητα του iPad 4G/LTE είναι στις επτά εργάσιμες ημέρες, ενώ του iPad Mini LTE παραμένει στις δυο εβδομάδες.

Θα ήταν πάντως ενδιαφέρον να δούμε την απήχηση που θα έχει το iPad Mini LTE στους καταναλωτές. Η απλή έκδοση της συσκευής δεν προκάλεσε τον «πανικό» που περίμεναν πολλοί, κάτι που αρκετοί αναλυτές απέδιδαν στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας της έκδοσης LTE. Όπως φαίνεται, το αν είχαν δίκιο θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες.

 

ΠΗΓΗ :newsbeast.gr