Στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στην Protergia και το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ της Cosmote

Σημαντικές εξελίξεις στην αγορά ενέργειας φέρνει η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στην Protergia, θυγατρική του Ομίλου Μυτιληναίου με το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ της Cosmote από όπου και θα διατίθενται ανταγωνιστικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας. Έτσι, με τον τρόπο αυτό η Protergia ενισχύει σε μεγάλο βαθμό το δίκτυο πώλησης των προϊόντων της δια της Cosmote – Γερμανός που κατέχει το μεγαλύτερο δίκτυο πανελλαδικά στις τηλεπικοινωνίες, γεγονός που θα φέρει άμεσα σε επαφή στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό τα προϊόντα της. Ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος και αναμένονται εκ νέου κινήσεις από όλους τους παίκτες της αγοράς. Η ΔΕΗ άλλωστε πολύ πρόσφατα ανακοίνωσε έκπτωση 15% σε πελάτες που είναι συνεπείς.

Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 μεγαβάτ που ξεπερνά το 10% του εγκατεστημένου συμβατικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα διατίθενται ανταγωνιστικά προϊόντα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της PROTERGIA για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Δύο από τους μεγαλύτερους ομίλους της χώρας, ο Όμιλος ΟΤΕ και ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, εγκαινιάζουν μία στρατηγική συνεργασία στο χώρο της λιανικής αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους με την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από την PROTERGIA, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Παράλληλα, η PROTERGIA ενισχύει το δίκτυο σημείων πώλησης και προώθησης των προϊόντων της, καθώς θα διατίθενται σε κάθε γωνία της Ελλάδας μέσα από περισσότερα από 450 καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Τα προϊόντα της PROTERGIA θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέσα στον Ιούλιο.

Η μακρά εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ στη διάθεση ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της ενεργειακής αγοράς και την πολυετή επιτυχημένη δραστηριοποίηση της PROTERGIA του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, αποτελούν εγγύηση για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών για ηλεκτρική ενέργεια.