Στ. Θεοδωράκης: Ανάγκη να δοθούν κίνητρα στην περιφέρεια ώστε να ξαναζωντανέψει

Την ανάγκη να δοθούν κίνητρα στην περιφέρεια ώστε να ξαναζωντανέψει, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, από το βήμα του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών, που πραγματοποιείται στις Φέρες του Έβρου.

Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για προεκλογική εξαπάτηση των προσδοκιών των πολιτών και χαρακτήρισε δικαιολογημένη τη δυσαρέσκεια των αγροτών και των κτηνοτρόφων του νομού, η οποία εκφράστηκε χθες στο συνέδριο προς τους παριστάμενους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

«Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά του Ποταμιού σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εμείς δεν λέμε ψέματα. Δε θα λέγαμε ψέματα. Δε θα λέγαμε στους ανθρώπους ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες τους μέσα σε κάποιες βδομάδες και να έχουν περάσει τέσσερις μήνες και να μην έχει ικανοποιηθεί καμία προσδοκία» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.
Αν Το Ποτάμι ήταν στα πράγματα, συνέχισε, δεν θα είχαν κλείσει οι τράπεζες και η συμφωνία θα είχε έρθει από τον Απρίλιο. «Η συμφωνία που μας πρότεινε ο Γιούνκερ ήταν πολύ καλύτερη από το μνημόνιο του κ. Τσίπρα. Χάσαμε δέκα μήνες. Αυτοί οι δέκα μήνες αν τα βάλεις σε χρήμα, θα δεις ότι βγαίνουν τα χρήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων» κατέληξε.