Στ. Θεοδωράκης: Αν το Ποτάμι είναι δυνατό θα μπορέσει να επιβάλει νέους όρους

«Αν το Ποτάμι είναι δυνατό θα μπορέσει να επιβάλει νέους όρους, όπως η αξιοκρατία, ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας και η αποτελεσματική διακυβέρνηση από ανθρώπους που δεν προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα», επεσήμανε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας ραδιόφωνο «Παραπολιτικά FM 90.1».

Όπως ανέφερε, «το Ποτάμι σε επτά μήνες προσπάθησε, αποκάλυψε και συγκρούστηκε με το λόμπι της δραχμής, έκανε προτάσεις για τροποποιήσεις στους νόμους της κυβέρνησης Τσίπρα, πήρε πρωτοβουλία για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής, έθεσε το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος και το θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου».

Ο κ. Θεοδωράκης, αναφερόμενος στην υπόθεση Φλαμπουράρη, κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις. «Δεν έχει ηθικό πλεονέκτημα ούτε η αριστερή, ούτε καμιά ιδεολογία. Παντού μπορεί να υπάρχουν απατεώνες. Αυτό που λέμε είναι ότι οι αρχηγοί πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παράσιτα στην αυλή τους. Είχα χτυπήσει ένα καμπανάκι στον κ. Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη καλώντας τον να δώσει απαντήσεις για τη διαφθορά στη δική του αυλή», σημείωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι το Ποτάμι είναι «το Κίνημα των δύσκολων αποστολών».«Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε τα πιο δύσκολα υπουργεία, γιατί έχουμε τους ανθρώπους και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά. Έχουμε εξειδικευμένες πολιτικές και κυρίως έχουμε μαζί μας τους ανθρώπους εκείνους που μπορούν να κάνουν τη δύσκολη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα», επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης.