Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση μετατρέπει όλα τα νομοσχέδια σε φορολογικά

«Η κυβέρνηση μετατρέπει όλα τα νομοσχέδια σε φορολογικά. Χάνει πολύτιμο χρόνο, όπως έκανε και το 2015, δεν κάνει τις μεγάλες αλλαγές που είναι απαραίτητες, δεν προχωρά σε τομές και μεταρρυθμίσεις, δεν τολμά να απελευθερώσει την οικονομία και ως αποτέλεσμα είναι φόροι, φόροι, φόροι» δήλωσε, φθάνοντας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θα επισκεφθεί σήμερα και θα έχει επαφές με φορείς και πολίτες του Λασιθίου, επισκεπτόμενος τον ‘Αγιο Νικόλαο, τη Σητεία και την Ιεράπετρα, ενώ την Παρασκευή θα βρεθεί στα Ανώγεια.

Εκτίμησε πως δεν θα γίνουν εκλογές, για να συμπληρώσει πως το θέμα είναι αν θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας. «Φοβάμαι ότι και με αυτά τα καινούρια μέτρα που έρχονται, η ανάκαμψη ή η ανάσταση, όπως έλεγε και ο κ. Τσίπρας, της οικονομίας αναβάλλεται επ΄ αόριστον» ανέφερε.

«Οι αριστεροί δεν βάζουν κόφτες, βάζουν δρεπάνια» υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού και πρόσθεσε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε και αυτό το διήμερο στη Βουλή να πούμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και αυτός ο δρόμος είναι ο δρόμος της ανάπτυξης, των επενδύσεων, της επιχειρηματικότητας. Θα πρέπει η κυβέρνηση να μάθει να βγάζει τα εμπόδια, από την πορεία της οικονομίας και όχι να προσθέτει καινούρια».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με σενάρια εκλογών, είπε ότι το σενάριο των εκλογών δεν υπήρχε, ότι το ΠΟΤΑΜΙ ειχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα στον ελληνικό λαό και τα χαρακτήρισε ως «ένα επικοινωνιακό κόλπο να τρομοκρατηθούν και οι 153 να ψηφίσουν και να μην φοβούνται ότι θα γίνουν οι εκλογές και θα χάσουν την έδρα τους».