Στ. Θεοδωράκης: Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του

Την ανάγκη η χώρα να κάνει ένα «άλμα προς το μέλλον» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος άσκησετο εκλογικό του δικαίωμα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.

«Ελπίζω να έχουμε μικρή αποχή να σηκωθεί ο κόσμος να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του. Να μην γυρίσουμε στις παλιές ημερομηνίες, να μην γυρίσομε στον Γενάρη του ’15 , να μην γυρίσομε στα προηγούμενα χρόνια, αλλά να φύγουμε μπροστά», δήλωσε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποια θα είναι η αυριανή ημέρα, επισήμανε ότι «από σήμερα το βράδυ πρέπει να είναι μια ημέρα δουλειάς και πρέπει να είμαστε όλοι αποφασισμένοι και εμείς είμαστε αποφασισμένοι, για μικρούς, δίκαιους συμβιβασμούς».

«Θα πρέπει να ξεχάσουμε όλα αυτά που λέγαμε προεκλογικά ως προς την αντιπαράθεση και να θυμηθούμε όλα αυτά που λέγαμε, αν λέγαμε προεκλογικά, ως τις λύσεις των προβλημάτων. Πρέπει δηλαδή να συζητήσουμε, να αποκλείσομε το ενδεχόμενο νέων εκλογών που κανείς δεν θέλει και να συζητήσουμε πώς θα αλλάξομε τη ζωή μας, πως θα αλλάξουμε τη ζωή των παιδιών μας και πώς με μικρούς συμβιβασμούς θα συνεργαστούμε όλοι και θα κάνομε μια καλύτερη χώρα», είπε.

Ερωτηθείς για τα περί μετεκλογικών συνεργασιών σημείωσε ότι αυτό θα κριθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού. «Το πάν είναι να έχουμε διάθεση συνεργασίας. Τώρα το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί και από την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς ζητάμε να μας δώσει τη δυνατότητα να γίνουμε η μηχανή των αλλαγών. Η μηχανή των μεταρρυθμίσεων. Γιατί η χώρα αυτή πρέπει να αλλάξει. Δεν πρέπει να την γκρεμίσουμε αλλά πρέπει να την αλλάξουμε ριζικά», πρόσθεσε.