Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι αναζητά συμμάχους για την ανατροπή του παλιού συστήματος που έφερε την κρίση

Το Ποτάμι αναζητά συμμάχους για την ανατροπή του παλιού συστήματος, που έφερε την κρίση, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτηθείς για το νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε με την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.

«Οι συμμαχίες αυτές θα πρέπει να γίνουν στη βάση των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα», υπογράμμισε και απευθυνόμενος στα άλλα κόμματα είπε:

«Αναζητάμε συμμάχους για να ανατρέψουμε το παλιό πολιτικό σύστημα που έφερε την κρίση και συντηρεί την κρίση» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.

«Είναι έτοιμοι για ένα νέο εκλογικό νόμο απ’ αυτή τη Βουλή; Είναι έτοιμοι να μιλήσουμε για το κομματικό κράτος; Να κόψουμε τις σπατάλες για να μπορέσουμε να κόψουμε τους φόρους; Να αρχίσει η συζήτηση για την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων; Να δούμε τους τρόπους, τους συγκεκριμένους και τολμηρούς, που θα χτυπήσουμε τη διαφθορά σ’ αυτή τη χώρα -τη μικρή και τη μεγάλη; Εμείς σαν Ποτάμι είμαστε έτοιμοι και ελπίζω ότι θα μπορέσω να κάνω αυτή την κουβέντα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως θα θέλαμε να είχε συμμετάσχει σ’ αυτή την κουβέντα και ο Αλέξης Τσίπρας» τόνισε.