Συλλήψεις 21 ατόμων για παράνομο τζόγο στη Ρόδο

Στη σύλληψη 21 ατόμων για διοργάνωση και συμμέτοχη σε παράνομα παίγνια προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε χωριό του νησιού.

Πρόκειται για τον 64χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, έναν 37χρονο υπεύθυνο, δυο ημεδαπές υπαλλήλους ηλικίας 31 και 23 ετών, με ρόλο «ντίλερ», μία 25χρονη υπήκοο Σλοβακίας εργαζόμενη ως σερβιτόρα και δεκαέξι άνδρες παίκτες (15 ημεδαπούς και 1 υπήκοος Ιταλίας), ηλικίας από 22 έως 61 ετών.

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος είχε διοργανώσει στο κατάστημά του και διενεργούσε με δυο «ντίλερ» το παράνομο παίγνιο «POKER – TEXAS HOLDEM» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ένα δωμάτιο με ελεγχόμενη πρόσβαση, στο οποίο υπήρχαν διαμορφωμένα τραπέζια που συμμετείχαν οι δεκαέξι συλληφθέντες παίκτες με χρηματικό στοίχημα.

Για τη συμμετοχή στο παράνομο παιχνίδι, οι παίκτες έδιναν, σαν προκαταβολή, χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε ανάλογης αξίας μάρκες.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:1.600 ευρώ, 260 παιγνιόχαρτα, 200 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας πρόχειρες σημειώσεις με ονόματα συμμετεχόντων και αντίστοιχα χρηματικά ποσά ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία τηλεόραση

Ο ιδιοκτήτης, ο υπεύθυνος και δύο υπάλληλοι, από τους συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.