Συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη απέστειλε ο Πάνος Καμμένος

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον θάνατο της αδελφής του Βάσως Μεϊμαράκη απέστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουν «τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον αδόκητο χαμό της προσφιλούς του αδελφής, Βάσως Μεϊμαράκη, και στους οικείους της».

Σήμερα στις 11 το πρωί θα γίνει στο νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία της Βάσως Μεϊμαράκη που πέθανε χθες μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Η Βάσω Μεϊμαράκη υπήρξε από τους στενότερους συνεργάτες του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά της εξέφρασε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε δήλωσή του για την απώλεια της Βάσως Μεϊμαράκη, ανέφερε: «Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της».

Συλλυπητήρια προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον χαμό της αδελφής του εξέφρασαν μέσω Twitter ο συνυποψήφιος του, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.