Συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Ρέβεν Ρίβλιν, θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.

Ο κ. Παυλόπουλος θα επισκεφθεί επίσης σήμερα το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, ενώ θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα «Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης».

Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κνεσετ Γιούλι Εντελστάιν και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Ιραηλινός ομόλογός του.

Αύριο στις 10.00 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα έχει συνάντηση με Πατριάρχη Ιερουσαλήμ Θεόφιλο Γ΄. Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί στη συνέχεια με την Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών καθώς και με το προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Ισραήλ θα ολοκληρωθεί με την συνάντησή του στις 16:15 με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου.