Συνάντηση Παπούλια- Σαμαρά

«Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις του Eurogroup. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς και για χαλάρωση. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά για να μπει μπροστά η μηχανή της οικονομίας, για να υπάρξει ανάπτυξη. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά, για να δικαιώσουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

«Ήρθα να σας ενημερώσω για την πολύ καλή απόφαση του Eurogroup» είπε ο κ. Σαμαράς, κατά την είσοδό του στο γραφείο του κ. Παπούλια.

«Τώρα είναι στο χέρι μας να βγούμε ενωμένοι από την κρίση και ενωμένοι θα το πετύχουμε. Πρώτα η ανεργία, πρώτα η ανάπτυξη, με σύμμαχό μας γι΄ αυτό τη ρευστότητα», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι έτσι θα έχουμε ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και θα αλλάξουμε την ψυχολογία. Και κατέληξε: «Μπορούμε να το καταφέρουμε και θα το καταφέρουμε ενωμένοι».

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας, είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε, επισήμανε την ανάγκη αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων και τόνισε ότι «πρέπει να κάνετε βήματα προς την κοινωνική δικαιοσύνη για να ελαφρύνετε όσους, ως αχθοφόροι, σηκώνουν τα βάρη».