ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί

«Πυρά» κατά της Σοφίας Σακοράφα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ανακοίνωσή της μέσω της οποίας η ευρωβουλευτής έκανε λόγο για «ντροπή» που νιώθει επειδή «κάποτε ήλπισα μαζί σας» και που «προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας», αναφερόμενη στην Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στην κ. Σακοράφα ότι «μάλλον είδε την πορεία της στον κόμμα ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση» και χαρακτήρισε «παράδοξο να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας».

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, κ. Σακοράφα, καθ’ όλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ «ουδέποτε έδωσε ούτε ένα ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων».

«Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

sakorafa

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κ. Σακοράφα ότι «υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί».

«Το γεγονός μιλάει από μόνο του, και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση – ανακοίνωση – συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς. Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια», καταλήγει η Κουμουνδούρου.