ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θεωρούν ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν μνήμη χρυσόψαρου

Μάλλον το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. θεωρούν ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν μνήμη χρυσόψαρου», σχολίασε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενο στην υπόθεση Siemens, τονίζοντας ότι τα δύο κόμματα «το μόνο που καταφέρνουν με τις καταγγελίες τους για συγκάλυψη από τη σημερινή κυβέρνηση, είναι να αυτογελοιοποιούνται».

«Κάθε φορά που μιλούν εκτίθενται, κάθε φορά που καταγγέλλουν υπενθυμίζουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά τους», συμπλήρωσε η Κουμουνδούρου.

Όπως τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο κόσμος, όμως, δεν έχει ξεχάσει τα μαύρα ταμεία της Siemens, τις βαλίτσες του κ. Τσουκάτου, την “περίεργη” φυγή του Χριστοφοράκου και του Καραβέλα (επί ΥΠΕΞ Ντόρας Μπακογιάννη). Δεν έχει ξεχάσει τις “δωρεές”, τα τηλεφωνικά κέντρα και τις καφετιέρες. Δεν έχει ξεχάσει τον σκανδαλώδη εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρεία, ούτε τη διαδικασία με την οποία ήρθε στη Βουλή- και του οποίου οι όροι δεν τηρήθηκαν καν από τη Siemens».
Η Κουμουνδούρου σημείωσε επίσης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο Συνασπισμός, παλιότερα, έχουν αγωνιστεί με κάθε μέσο, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για το ξεσκέπασμα του “σκανδάλου των σκανδάλων”».