Σχολικό Bazaar της Unicef στην αίθουσα του Μετρό Συντάγματος

Το καθιερωμένο σχολικό Bazaar της Unicef ανοίγει τις πύλες του, για τέσσερις ημέρες, στην αίθουσα του Μετρό Συντάγματος. Από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, ώρες 09.00-21.00, γονείς και μαθητές θα μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά τους, στηρίζοντας συγχρόνως το έργο της Οργάνωσης στις πιο ευάλωτες γωνιές του πλανήτη.

Η νέα συλλογή της Unicef είναι γεμάτη φωτεινά χρώματα, υπέροχα σχέδια, αλλά και μειωμένες τιμές.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας τη νέα συλλογή σχολικών ειδών, προσφέρουμε την ευκαιρία σε μαθητές, που δύσκολες συνθήκες τους κρατάνε μακριά από το σχολείο, να έχουν πρόσβαση στη βασική εκπαίδευση, αλλά και τη δυνατότητα να παραμείνουν σε αυτό.

Με τις δράσεις της, η Unicef αγωνίζεται για να κάνει τη γνώση ένα αγαθό προσιτό σε κάθε παιδί, χτίζοντας μαζί με τους υποστηρικτές της έναν καλύτερο κόσμο για όλα τα παιδιά.

Επίσης, η σχολική συλλογή διατίθεται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.unicef.gr. Κάθε προϊόν που θα επιλέξετε «κρύβει» μέσα του ένα μεγάλο χαμόγελο, ένα εμβόλιο, ένα πιάτο φαγητό για ένα παιδί που το χρειάζεται. Για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 801 500.12345, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ή στο 210 7255.555, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-16.00. Για τα σημεία πώλησης ενημερωθείτε